Brede duo rolgordijnen komen er aan.

Duo rolgordijnen breder dan 280 cm. Innovatie staat niet stil.

Je hebt een groot raam en denkt te weten wat je graag als raamdecoratie voor je raam wilt hangen.  Mijn raam is 305 cm breed en mijn huis behoort daarmee tot de huizen met de grootste ramen van Nederland.  Na wat zoeken op het net zijn we Amsterdam centrum in gegaan en hebben eens bij diverse woonwinkels rond gekeken. Ons oog viel al snel op een duo rolgordijn. Dit is een mooi soort rolgordijn dat je als glasgordijn/vitrage maar ook als overgordijn kan gebruiken.  Kortom komt het er op neer dat je de doorkijk naar buiten of van buiten naar binnen goed onder controle hebt en het zelf kunt regelen.  Zo ook met de licht inval. Regel de licht breking zelf zodat deze perfect bij je inrichting past.

Te klein voor ons raam

We waren helemaal gecharmeerd van dit type raamdecoratie maar toen kwam het.  Toen we de breedte van het raam vertelden, zei de verkoper dat ons raam te groot was.  Het zou wel in twee stukken kunnen. Maar ons raam is uit één stuk en een opening in het midden is niet mooi.  Men kijkt er zó tussen naar binnen. Toen zijn we naar de bouwmarkt gegaan maar bij Bouwmarkt en Pontmeyer konden ze ons niet verder helpen. Dat was stevig balen. Het leek er op dat in heel Amsterdam geen breder gordijn te vinden was.

Duo rolgordijn 320 cm breed

We hadden de moed al bijna opgegeven en ik ben ‘s-avonds op internet gaan zoeken.  Het blijkt dat de verreweg de meeste fabrieken het stof tot 280 cm breed weven. Toen lazen we een interessant artikel.  Bij duorolgordijn.eu  kondigde men aan deze binnenkort te kunnen leveren. En dat nog dit voorjaar. Daar werden we vrolijk van. We wachten dit even af en zodra het stof binnen is worden de duo rolgordijnen voor ons gemaakt. Daar zijn we erg blij mee.