Rolgordijnstof los kopen! Geef je bestaand rolgordijn een tweede leven.

Het stof van je rolgordijn vervangen. Zo gepiept en flink bespaard.

Nederlanders staan bekend om hun zuinigheid.  Toch laten we hier met z’n allen een steekje vallen. Zeker als het om rolgordijnen gaat waarvan de stof niet meer mooi is, maar het systeem nog in prima staat verkeert.  Dan is het natuurlijk zonde om een heel nieuw rolgordijn te kopen als je ook de rolgordijnstof los op maat kunt bestellen en je ecologische voetafdruk kunt verkleinen.

Losse stoffen rolgordijnen

Sinds kort zijn er de websites Rolgordijn.com en Rolgordijnopmaat.be

Verklein je footprint en houdt geld over

Bovengenoemde websites in rolgordijnen zijn er mee gestart om het losse stof van rolgordijnen op maat te leveren.  Naast het feit dat de lossen doeken in Nederland op maat worden geproduceerd reduceer je ook op de gigantische footprint die transport van Azië naar Europa heet. Al zou moeder rol van een rolgordijn stof ook uit Azie komen.  Kijk eens naar besparing op plastic en ruimte in een zeecontainer.  We moeten nu eenmaal of we willen of niet zuiniger met ons klimaat omgaan. Vandaar dit intitatief met losse rolgordijnstof op maat gemaakt.

Net zo mooi als volledig nieuw

Het losse stof van het merk Hewo® wordt op hoogwaardige machines gemaakt en verwerkt tot een kant en klaar rolgordijn doek dat precies op maat voor je is gemaakt.  Het wordt compleet geleverd met een dubbelzijdige plakstrip, of een kunststof strook voor bevestiging aan de rolbuis . De onderzijde kan je naar wens configureren. Wens je een zoom, een luxe rand met geborsteld metaal of juist helemaal geen rand afwerking.  Kies maar en het wordt gemaakt.  Eenmaal bevestigd op het bestaande systeem weet je niet wat je ziet. Het rolgordijn is als nieuw.

Grote hoeveelheid stoffen

Je hebt er ook nog eens het grote voordeel dat de keuze in stoffen bijna oneindig is. Je vindt altijd wel het stofje dat bij je past.