Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /domains/noorderparkkamer.nl/classes/db.class.php on line 30

Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /domains/noorderparkkamer.nl/classes/db.class.php on line 30
NoorderparKKamer
logo NoorderparKKamer

De Noorderparkkamer


De Noorderparkkamer is een culturele ontmoetingsplek in het Noorderpark in Amsterdam Noord. Het houten paviljoen heeft de knusheid van een huiskamer, maar ook een schuifwand die open kan, waardoor het verandert in een podium. Het gebouw is ontworpen door de Zwitserse architecten Meili & Peter. Kijk hier waar het gebouw staat. Naast ons staat de Noorderparkbar, het eerste gebouw in Nederland dat helemaal is opgetrokken uit Marktplaats-materialen. Dat verhaal lees je hier.
 

ZONDAGPROGRAMMA

Elke zondag kun je bij de Noorderparkkamer en -bar komen genieten van het park, van heerlijke optredens - muziek en theater in alle smaken -, verse koffie, huisgemaakte taart en nog veel meer lekkers. Ook is het altijd een kunstzinnig programma voor kinderen. Toegang is gratis voor iedereen. 
 

TIJDEN ZONDAGPROGRAMMA

NOORDERPARKBAR - 13:00-19:00 uur
PODIUM - Start zondagoptreden 15:30 uur

KINDERPROGRAMMA - 15:00-17:00 uur

 

VOOR AMSTERDAM & DOOR DE BUURT

Wat de Noorderparkkamer bijzonder maakt, is dat de kwalitatief hoogstaande programmering volledig tot stand komt in een wisselende, nauwe samenwerking tussen kunstenaars, artiesten, vrijwilligers, buurtbewoners en Amsterdammers van alle rangen en standen. Veelal organiseren bewoners die bijdragen aan de zondagprogrammering, ook activiteiten op andere dagen in de week. Zo huist een kookclub voor minimakinderen elke zaterdag in de Noorderparkkamer en organiseert een buurtbewoner elke laatste zaterdag van de maand een kinderdisco. Ook is de Noorderparkkamer te huur.

 

STICHTING NOORDERPARKKAMER

Het bestuur van Stichting Noorderparkkamer bestaat uit Donica Buisman (voorzitter), Peter Lanting (penningmeester), Farnosh Forozesh (secretaris)  De stichting heeft de ANBI-status.